Košarica

 

Št. produktov: 0

Vaša košarica je prazna.

 
 

Poroznost površinske zaščite

Do prezgodnje korozije osnovnega materijala ponavadi pride zaradi napak v površinski zaščiti - barvi.

Najpogostejše napake so: 


  • Praske & Zareze: pri manipulaciji izdelkov se na barvi pojavijo praske in zareze kjer se lahko debelina nanosa znatno stanjša.
  • Poroznost: Kadar struktura zaščitnega sloja ni homogena - prisotnost zračnih mehurčkov.
  • Kraterji: Če je na osnovi prisotna vlaga ali kakšna druga nečistoča (maščobe) se na filmu pojavijo napake v obliki kraterjev.
  • Razni vključki: Povzročijo jih lahko ujeti zračni mehurčki, ki se po aplikaciji barve sprostijo iz površine ali razni vključki kot so: prah, ostanki abraziva itd. ki niso prikovani na površino.
  • Prevelika debelina: Če je nanešeno preveč barve, lahko nastanejo notranje napetosti v filmu, ki povzročajo pokanje filma.
  • Pretanka debelina: Ne pobarvana področja ali nepokriti vrhovi profila površine, neprekriti ostri koti, zvari itd.  Nezadosten nanos na hrapavi površini lahko prav tako pripelje do napak.
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

HITRI KONTAKT

Tehnični Sistemi d.o.o.

 

00386-(0)7-45-200-10

 info@tesi.si

 PON - PET 07:30 - 15:30

 Bizeljska cesta 85, SI-8259 Bizeljsko

 
 
 

SPREMLJAJTE NAS

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.