Košarica

 

Št. produktov: 0

Vaša košarica je prazna.

 
 

Bakrova žlindra - granos grit

Grit ali bakrova žlindra je najboljša alternativa kremenčevemu pesku, katerega uporaba je ekološko in zdravstveno sporna. Granos ima večjo trdnost, trdoto in abrazivnost od kremenčevega peska, zato se lahko večkrat reciklira. Granos ima v sebi tudi manj prahu, kar pomeni, da je prisotnost prahu pri peskanju manjša.

Granos je vsestransko uporanben in sicer za:

  • odstranjevanje umazanije,
  • hrapavljenje,
  • pripravo materialov pred površinsko zaščito.

Hrapavost površine po peskanju z bakrovo žlindro je odvisna od granulacije. Bakrova žlindra ali granos-grit  je mineralni abraziv, ki ni magneten, ni agresiven, ni topen in je brez prostega prahu, ki povzroča silikozo. Abraziv granos grit je pakiran v vrečah po 25 kg ter v vrečah BIG BAG po 1500kg.

Bakrena žlindra je stranski produkt taljenja in rafiniranja sulfidne in oksidne bakrene rude ter odstranjevanje železa kot železovega silikata. Med postopkom taljenja pri 1250 ° C se tekoči baker zmanjša zaradi večje gostote, žlindra pa ostane ločena od površine.

Bakreno žlindro se nato zbere in ohladi z vodnimi curki pod tlakom. Nastali temperaturni šok ustvari edinstvene, steklasto amorfne granule. Brusilni material se med izdelavo ne zmečka ali zmelje. Zato posamezni abrazivni delci abraziva niso zlomljeni in ohranjajo svojo ekstremno trdoto in trajnost. To velja za vse velikosti delcev. Za dosego maksimalnih rezultatov pri peskanju se delci večkrat sperejo in skrbno razvrstijo po velikosti delcev.

Granos grit

 

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

INFORMACIJE

Servis

O podjetju

Novice

Kontakt

 
 
 

HITRI KONTAKT

Tehnični Sistemi d.o.o.

 

 info@tesi.si

 PON - PET 07:30 - 15:30

 Bizeljska cesta 85, SI-8259 Bizeljsko

 
 
 

SPREMLJAJTE NAS

Tehnični sistemi d.o.o. linkedln channelTehnični sistemi d.o.o. instagram channel Tehnični sistemi d.o.o. facebook channel
Tehnični sistemi d.o.o. ebay channel Tehnični sistemi d.o.o. youtube channel Tehnični sistemi d.o.o. bolha channel

MOŽNOST PLAČILA 

Tehnični sistemi d.o.o. sprejema Paypal in kartična plačila

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.