Košarica

 

Št. produktov: 0

Vaša košarica je prazna.

 
 
 
 
 

Zračni filtri serije Alps

Načrtovani in izdelani za odlične delovne rezultate. Podjetje OMI proizvaja napredne zračne filtre serije Alps, filtri serije Alps zmanjšajo onesnažnost komprimiranega zraka in nam tako zaščitijo in izboljšajo kvaliteto delovnega procesa, kakor tudi ohranjajo našo opremo. Naši filtri so testirani na najvišjem možnem nivoju in proizvedeni z najboljšimi komponentami, da zagotovimo brezskrbno delo in zanesljivo čistočo zraka.

Boljša kvaliteta

Brez filtracije, so produkti in procesi ki so odvisni od komprimiranega zraka, slabše kvalitete in zahtevajo nadaljno obdelavo. OMI Alps serija filtrov nam pomaga rešiti prav te probleme, omogočajo nam čist dovod zraka, dovod zelo čistega zraka po celem sistemu.

Boljši izkoristek

Ohranjanje delovnega pritiska je pomembno za vsak delovni proces. OMI Alps serija filtri so zasnovani tako, da so te izgube minimalne skozi celoten življenski cikel filtrov.

Lahka izbira

Vsak sistem komprimiranega zraka ima svoje zahteve glede filtriranja zraka. Alps serija filtrov omogoča izbiro 4 različnih modelov, ki omogočajo pravšnjo izbiro za vaš proces.

Standardni pogoji delovanja:

  • temperaturno območje dela 25 °C
  • delovni tlak - 7 bar
  • temp. vhodnega zraka 20 °C
  • max temp. vhodnega zraka 100 °C
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

INFORMACIJE

Servis

O podjetju

Novice

Kontakt

 
 
 

HITRI KONTAKT

Tehnični Sistemi d.o.o.

 

 00386-(0)7-45-200-10

 info@tesi.si

 PON - PET 07:30 - 15:30

 Bizeljska cesta 85, SI-8259 Bizeljsko

 
 
 

SPREMLJAJTE NAS

Tehnični sistemi d.o.o. linkedln channel Tehnični sistemi d.o.o. facebook channel Tehnični sistemi d.o.o. google+ channel
Tehnični sistemi d.o.o. ebay channel Tehnični sistemi d.o.o. youtube channel Tehnični sistemi d.o.o. bolha channel

MOŽNOST PLAČILA 

Tehnični sistemi d.o.o. sprejema Paypal in kartična plačila

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.