Košarica

 

Št. produktov: 0

Vaša košarica je prazna.

 
 

Poroznost površinske zaščite

Do prezgodnje korozije osnovnega materijala ponavadi pride zaradi napak v površinski zaščiti - barvi.

Najpogostejše napake so:

Praske & zareze: pri manipulaciji izdelkov se na barvi pojavijo praske in zareze kjer se lahko debelina nanosa znatno stanjša.

Poroznost: Kadar struktura zaščitnega sloja ni homogena - prisotnost zračnih mehurčkov.

Kraterji: Če je na osnovi prisotna vlaga ali kakšna druga nečistoča (maščobe) se na filmu pojavijo napake v obliki kraterjev.

Razni vključki: Povzročijo jih lahko ujeti zračni mehurčki, ki se po aplikaciji barve sprostijo iz površine ali razni vključki kot so: prah, ostanki abraziva itd. ki niso prikovani na površino.

Prevelika debelina: Če je nanešeno preveč barve, lahko nastanejo notranje napetosti v filmu, ki povzročajo pokanje filma.

Pretanka debelina: Ne pobarvana področja ali nepokriti vrhovi profila površine, neprekriti ostri koti, zvari itd. Nezadosten nanos na hrapavi površini lahko prav tako pripelje do napak.

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

HITRI KONTAKT

Tehnični Sistemi d.o.o.

 

 00386-(0)7-45-200-10

 info@tesi.si

 PON - PET 07:30 - 15:30

 Bizeljska cesta 85, SI-8259 Bizeljsko

 
 
 

SPREMLJAJTE NAS

Tehnični sistemi d.o.o. linkedln channel Tehnični sistemi d.o.o. facebook channel Tehnični sistemi d.o.o. google+ channel
Tehnični sistemi d.o.o. ebay channel Tehnični sistemi d.o.o. youtube channel

MOŽNOST PLAČILA 

Tehnični sistemi d.o.o. sprejema Paypal in kartična plačila

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.